Aparati za vodo

Naravna mineralna voda za točenje iz hladilnih avtomatov. Nudimo  vodo proizvajalcev Dana In Costella v 18,9 litrskih plastenkah in najem aparata za točenje vode.

Ponudba naravne mineralne vode Dana za točenje iz hladilnih avtomatov

Naravna mineralna voda DANA je čista in naravna voda. Najdemo jo v globini 122 in več metrov, kjer je njen podzemni vir popolnoma zaščiten pred kakršnim koli onesnaževanjem. Voda ohrani vso svojo deviškost in visoko kakovost, saj jo polnimo v neposredni bližini zajetja. Glede na svoje lastnosti je primerna za osvežitev ob vseh aktivnostih in priložnostih, saj nas odžeja in osveži.

V Dani se zavedamo, da je le kakovostna voda odlična voda. Kakovost naše deviške vode, tako pri izviru kot v plastenkah, je pod strokovnim nadzorom pooblaščenega Zavoda za zdravstveno varstvo. Kontrola kakovosti se vrši tudi v lastnem laboratoriju.

Naravna mineralna voda DANA se ponaša z izjemno nizko stopnjo genotoksičnosti, ki je veliko nižja kot pri ostalih vodah. To z drugimi besedami pomeni, da je voda DANA najboljša med izmerjenimi vodami v Sloveniji.

Na kakovost vode v plastenki ne vpliva samo kakovost vodnega vira temveč tudi polnilna oprema. Dana se ponaša z eno najsodobnejših polnilnih linij in popolnima avtomatiziranim procesom, kar izključuje možnost napak. Voda zato ohrani svojo deviškost in izvirno kakovost. V polnilnici se DANA v aseptičnih pogojih ustekleniči. DANI se nič ne doda, nič se ji ne odvzame in nikjer se je ne zadržuje. Skladiščiti jo je mogoče v vsakršnih pogojih, le zmrzniti ne sme.

Smatramo, da vas bo to prepričalo k sprejetju naše ponudbe, ki je razvidna iz priloženega cenika. Dovolite, da vas v prihodnjih dneh pokliče naš predstavnik, oziroma ga lahko pokličete tudi sami na tel. 041-214-447.Naravna mineralna voda DANA ima dokazano kakovost. Pijte jo za boljše zdravje, počutje in svetlejši pogled na svet. Da je bo vedno dovolj nas pokličite na tel. 041-214-447, da se dogovorimo za redno dostavo. Galone dostavljamo po vsej SLO.

Za več informacij nas pokličite na 041 214 447 ali pošljite povpraševanje >

Ponudba naravne mineralne vode Costella v 18,9 l plastenkah in najem aparata za točenje vode

Costella je naziv naravna mineralna voda od Ministrstva za kmetijstvo leta 2008 pridobila na podlagi odličnih rezultatov rednega monitoringa, ki ga že pet let izvajata Geološki zavod Slovenije in nacionalni Inštitut za zdravje v Mariboru. Njeno kakovost pa od leta 2007 dalje spremlja in z mednarodnim certifikatom NSF letno potrjuje tudi inštitut svetovne organizacije za zdravstvo WHO.

PREDNOSTI UŽIVANJA NARAVNE MINERALNE VODE COSTELLA.

Voda na izviru je odlične kakovosti in zaradi njene mineralne sestavine blagodejno pripomore k usklajenemu delovanju notranjih organov, razmerje kalcija in magnezija je 2:1, bogata je tudi s kisikom.

Dolžina cevovoda po katerem se voda transportira od vrtine do polnilne linije je krajša od 10 metrov.

Naravni mineralni vodi Costella ničesar ne odvzamemo in ji ničesar ne dodajamo. Edini filter, ki ga pred polnjenjem uporabljamo je papirni filter za odstranjevanje peščenih delcev, ki jih voda iz globine prinaša s seboj. Voda v plastenki je enake kakovosti kot voda, ki prihaja iz vrtine.

Plastenke v katere vodo polnimo so vrhunske kakovosti in jih redno testiramo.

Kakovost vode na izviru in napolnjeno v plastenke neprestano nadziramo v lastnem ter laboratorijih Zavodov za zdravstveno varstvo v Novem Mestu in Maribor.

Do napolnitve vode v plastenke, le ta ni niti za trenutek izpostavljena zunanjim vplivom.

Zaradi mehkobe in odlične mineralne sestave je zelo primerna za pripravo otroške hrane.

Naravna mineralna voda Costella ima tudi zdravilne učinke saj vsebuje izjemno majhno količino natrija in je primerna za diete z malo natrija.

Costello lahko brez skrbi pred zdravstvenimi nevšečnostmi vedno uživamo kjerkoli na delovnem mestu, v vrtcu, v šoli.

Za več informacij nas pokličite na 041 214 447 ali pošljite povpraševanje >

Za vaše naročilo aparata za vodo, dostavo plastenk, prijavo okvare aparata ali zgolj vprašanje smo dosegljivi vsak delovni dan med 7.00 in 15.00 uro na telefonskih številkah 041 214 447 in 059 190 568 ali e-pošto: probilar.doo@gmail.com

PRO-BILAR d.o.o.
Keršičev hrib 23
1420 Trbovlje

tel: 059 190 568
gsm: 041 214 447
e-pošta: probilar.doo@gmail.com

Davčna št.: 95804510
Matična št.: 6208118000
TR: SI56 6100 0000 4095 396
odprt pri Delavski hranilnici d.d., Ljubljana